logo

Corporate film / Virksomhedsfilm

Corporate film / Virksomhedsfilm

Film er et fantastisk effektivt kommunikationsværktøj, når du har behov for:

– SALG & BRANDING: Af dine produkter, services og din virksomhed - både internt og eksternt. Mediets styrke ligger i sammenkoblingen af budskaber med de relevante følelsesmæssige påvirkninger gennem både lyd og billeder på samme tid.

– REKRUTTERING: Film kan præsentere dine tanker og ideer, din virksomhed og de værdier, der er grundlaget for jeres arbejde og på den måde formidle essentielle informationer, når I vil tiltrække nye talenter og ønsker at rekruttere nye medarbejdere.

– DIALOG: Film kan på en elegant måde præsentere kunderne for relevante medarbejdere og give dem en forhåndsfortrolighed, der efterfølgende letter dialog og sparer tid.

– ENDORSEMENTS: Film kan præcist videregive de rigtige anbefalinger fra kunder i de rigtige målgrupper.

Picturewise Commercial tilbyder:

Messefilm:
... er en filmtype, beregnet på at præsentere dine produkter, ideer eller din virksomhed i en helt specifik ramme. Når konkurrenternes messestande står side om side med din og kæmper om kundernes opmærksomhed, er det ofte en mindre god idé at bruge meget konkret lyd på filmen. Ofte vil det være spørgsmålet, om der overhovedet skal være lyd på filmen. Det stiller selvklart større krav til indhold, billeder og grafik, der både skal skabe blikfang, stimulere nysgerrighed og være informerende. Målet er hele tiden, at din virksomhed træder tydeligt frem og at filmen er afsæt for kontakt, videre dialog, opmærksomhed og endeligt salg.

Profilfilm:
... er filmen, dine besøgene ser som noget af det første, når de lander på din hjemmeside. Filmen kan i denne sammenhæng fange seeren på meget kortere tid, end du er i stand til at formidle via f.eks. tekst. Film kan fastholde dine besøgene på siden igennem længere tid. Da du oven i købet har mulighed for at stimulere både syn og hørelse på en gang, er der direkte adgang til at appellere til både følelser, rationale og kontekst på én gang.

Virksomhedsfilm:
... er filmen, der fortæller både kunder og potentielt nye medarbejdere hvem I er, hvad det er, I kan gøre for jeres kunder og beskrive jeres retning og værdier. Det kan den gøre på alle tidspunkter af døgnet, når du eller dine kolleger ikke selv er til stede til at gøre det. Filmen kan, som jeres stedfortræder, fremstå i rollen som den uafhængige fortæller. Når en kunde har set din film, er du allerede mange skridt videre og friere stillet, når næste kontakt finder sted.

Picturewise Commercial giver dig film, præcist skræddersyet til dine behov. Uanset om du gerne vil inspirere, informere eller involvere din målgruppe, kan virksomhedsfilm, profilfilm og produktfilm hjælpe med at få dit budskab frem i forreste række og skabe præcist det billede af dig og din virksomhed, som du har brug for. Picturewise Commercial er den kreative partner, der ikke bare har overblikket over ”do's & don'ts” i en verden mættet med visuel støj, men som aktivt hjælper dig gennem hele produktionsprocessen. Du behøver ikke tage vores ord for det: Se hvad vores kunder siger her!

Du får konstant rådgivning, der sikrer et trygt og effektivt produktionsforløb: Fra tidlig konceptudvikling, produktionsplanlægning, optagelser, over grafisk videreformidling af jeres visuelle identitet i redigeringsfasen, til valg af musik, speaker og masterudkørsel målrettet præcist de kanaler, du vil anvende. Vi er proaktivt kommunikerende, så du ved, hvad der skal ske og hvornår. Har du brug for at formidle selv meget komplekse budskaber i en form, der ikke bare fremmer forståelsen, men som kan flytte holdninger, ændre følelser og flytte varer, så kontakt os! Læg gerne vejen forbi Filmbyen 4 på 5 sal. Vi er altid klar på havnekajen, med en god kop kaffe og tid til at høre dine tanker og planer!