logo

Reklamefilm

Reklamefilm

Synlighed, synlighed & synlighed – og så brandkendskab.

Når det handler om synlighed for dit brand, er der ikke meget, der når Tv- og biografreklamer til sokkeholderne! I en tid, hvor det synes som om, de sociale medier meget gerne vil sætte sig på større og større dele af indrykningsbudgetterne, er det tankevækkende, at løbende undersøgelser konsistent viser, at den målte synlighed af reklamefilm stadig giver bedst “bang for the buck” TV og i biografen.

Heldigvis vokser almindelig tv-kigning samlet set overalt – også blandt de yngre! Det er derfor ikke overraskende, at mange annoncører stopper op og overvejer om midlerne anvendt på de digitale platforme, kan omsættes til bedre resultater på de “traditionelle” medier som TV og biografer.

Og vi er vant til at levere resultater!

Hvis du forventer champagne til frokosten på location hos dit produktionsselskab, så er Picturewise Commercial nok ikke det logiske førstevalg, til at lave din næste reklamefilm. Vi vil hellere bruge budgettet på at sørge for, at filmen rammer sin målgruppe – i den fedest tænkelige form. Hos os får du omtanke, med- og modspil gennem hele produktionsprocessen: Fra første ide, over manusudvikling, valg af medvirkende, location, og produktionsmåde, til redigering, valg af speaker og musik, samt digital udkørsel til alle platforme, kan du regne med ærlig og kreativ sparring fra os.

Film laves af mennesker! Du får et producerteam, der arbejder fantastisk godt sammen og som kan bidrage med inputs på tværs af erfaring og produktionskompetencer. Vi har et meget stort netværk, der tillader os at tilbyde dig de helt rigtige filmfolk, hvad enten det drejer sig om instruktøren, fotografen, klipperen eller komponisten.

Vi holder til i Filmbyen 4 på 5 sal med en herlig udsigt. Det er godt at stille blikket på uskarpt en gang i mellem, når der skal tænkes nye og vilde tanker. Har du en ide, du gerne vil vende med os eller et manus klar til produktion, så kontakt os eller læg vejen forbi Filmbyen. Vi deler gerne udsyn og så laver vi en led kop Java :-)

Og så til dig, der er ligeså meget reklamenørd som os og nysgerrig på
http://www.adnews.com.au/news/media-buyers-warn-facebook-viewability-diabolical-and-horrible