logo

SoMe film

SoMe film

Synlighed på 6 sekunder

Det er ikke mange sekunder, du har at gøre godt med, når det handler om at fange dine kunders opmærksomhed på nettet og de sociale medier i særdeleshed! Ganske vist når SoMe enormt langt og hurtigt ud, men synligheden kan være en udfordring. Lad os være ærlige: For langt de fleste er reklamerne her en uvelkommen afbrydelse i det man lige har gang i. Det kræver noget ganske særligt at skyde og klippe en film, der ikke bare fungerer på Facebook, Youtube eller Instagram ,men som skaber reel opmærksomhed, som bliver delt og får de likes, den skal have. Hvornår har dusidst delt en reklamefilm på Facebook, hvis det ikke lige er din egen ? Kravet er derfor i stigende grad, at historierne bliver fortalt helt præcist, i den rigtige længde og mængde.

Den gode historie og opskriften på succes

Content is king, har en eller anden engang sagt. Det holder stadig vand! Og ingen steder mere end på de sociale medier. Har du noget interessant på hjerte er det kun kreativiteten, der sætter grænser for hvad en god historie, kort eller lidt længere, kan gøre for dig og dit brand. Så her har du opskriften på succesfilm på SoMe:

Ingredienser:
1 spk. - Noget på hjerte
1 knivspids - Indsigt
1 hjernefuld - Menneskelige relationer
1/2 kop - Nye verdener
1 stort skvæt - Noget på spil
75 - ? Kg. - Vildt godt cast & hold
1 liter - Helt tæt på
1 gram - Genkendelighed

Fremgangsmåde:

Skal tilberedes ude i den virkelige verden, der hvor tingene sker, med god varme.Skal helst serveres i store portioner af små serielt anrettede episoder. Vi har prøvet opskriften af rigtig mange gange og den virker supergodt! Specielt når man lærer at variere lidt på ingredienserne og mængderne. Hvis du har lyst til at prøve den af, tager vi gerne chefhuen på. Værktøjerne er altid slebet godt til. Vi begynder gerne med et møde, hvor vi får talt forventninger til oplevelsen igennem. Så kontakt os endelig, - hvis du ”vil vide mere.” :-)