logo

Toolbox

Toolbox

Med vores årelange erfaring med klassisk filmproduktion, har vi i Picturewise også et arsenal af specialværktøjer. Det følgende er et kig ned i vores værktøjskasse, hvor du kan læse om nogle af de teknologier vi arbejder med. Inden vi går igang med nørderiet, er der én ting, det er vigtigt for os at understrege:

Vi kan anvende de bedste teknologier, der findes i verden til at lave film med, men er historien og indholdet ikke på plads, hjælper selv de bedste værktøjer ikke!

Droner:

Picturewise laver droneoptagelser. Teknikken er de seneste år blevet udviklet så meget, at vi idag har muligheder for at flyve og lave de mest fantastiske optagelser på bjergtagende steder, som før var enten meget svære eller helt umulige at komme i nærheden af. Droner er relativt små og kan flyve steder en helikopter eller fastvingefly aldrig kommer i nærheden af.

Dronen tager bare 5 min at gøre klar, så det både er hurtigt og relativt enkelt at få dejlige optagelser i kassen. Kan man så bare sende en drone i luften, hvor man lyster og filme løs? Både ja og nej! Der er regler for hvor man må flyve og hvordan det skal foregå – lidt som den normale luftfart, men da vi har en certificeret pilot inhouse, kan vi give dig overblik over hvilke muligheder, du har for, at din produktion kan bevæge sig mod højere luftlag end sædvanligt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behovet eller bare er nysgerrig på mulighederne.

VR - Virtual Reality og 360 grader video

... er, som navnet antyder en oplevelse som giver brugeren mulighed for at orientere sig 360 grader rundt i et virtuelt univers baseret enten på video, stills eller 3D.

Hvad er forskellen på VR og 360 grader video? Med VR har du muligheden for at bevæge dig rundt i et 3D univers hvor du med 360 grader video befinder dig det samme sted. Man kan opleve 360 -video på sin mobil, tablet ,computer og gennem VR briller, hvorimod VR kræver et lidt større teknisk setup.

Teknologien vinder hurtigt indpas verden over, fordi den kan noget helt specielt, som ingen andre medieoplevelser kommer i nærheden af: Brugeren får mulighed for at sætte sig i andres sted – både fysisk og følelsesmæssigt. Denne aktive deltagelse i en ny virkelighed skaber grobund for følelsespåvirkning, som kan bruges til at flytte holdninger og skabe indsigt på en måde, der er mere direkte analog med vores egen tre dimensionelle måde at opleve verden på, end nogen anden teknologi.

Du kan få lov at være astronaut, faldskærmsudspringer, stå på toppen af Himalaya. I den mindre eksotiske verden, kan du besøge arbejdspladser, opleve maskiner du ikke kender, som et led i f.eks. uddannelse. Du kan se verden som en autist oplever den og komme tættere på en forståelse af problematikker, som ellers er vanskelige at sætte sig ind i, uden at have været i et andet menneskes sted.

Picturewise kan give dig mulighed for at komme igang med både dit første eller dit næste Virtual Reality projekt. Kontakt os – både hvis du har konkrete ideer og planer, men også hvis du bare har lyst til selv at opleve hvad al den ståhej handler om.

3D & 2D – computer genererede billeder:

Der er 2D & 3D grafik næsten ligemeget hvor du vender blikket hen. Det attraktive ligger som princip i det faktum, at alt hvad et menneske kan tænke sig til, kan omsættes til computergenerede billeder. Som sådan er det et voldsomt kraftfuldt værktøj til designe lige præcis det visuelle univers, dit budskab og salg skal være en del af. Picturewise har stor erfaring inden for dette felt hvor vi bl.a laver grafiske 2D Tv-spots, 2D animationsfilm, samt 3D animerede billeder til små og store filmproduktioner. Vores 3D & 2D Motion Graphics animatorer, er ikke bange for selv de største udfordringer. Jo sværere, desto sjovere for os: Hvis du kan tænke det, kan vi lave det ;-)

Vi er altid klar til at hjælpe dig i gang. Kontakt os, så er vi gerne vært ved en kop kaffe, så vi kan tage en snak om dine muligheder og hvad vi kan tilbyde dig.

Bluescreen eller greenscren:

Greenscreenoptagelser er teknisk element, vi ofte bruger kombineret med 3D animationer. De er fantastiske, hvor mennesker skal optræde på steder eller i sammenhænge, der kun svært eller slet ikke kan optages i den virkelige verden. Det kan være en ret bekostelig affære at optage dig eller din yndlingsmedvirkende på Nordpolen. Det bare så meget enklere at lave det i studiet og ikke nær så koldt :-) Processen kan variere fra det ultraenkle til det temmelig komplicerede, men kunsten består kort fortalt i at kombinere optagelserne foran den blå eller grønne baggrund med 3D så realistisk som tid og budget tillader. Og det er vi ret go'e til! Picturewise har rigtig mange af denne type film på samvittigheden. Vi har været igennem de mest simple produktsetups og til det helt store udtræk, hvor mennesker, dyr, køretøjer, rekvisitter og 3D baggrunden skal gå op i en højere enhed.

Vi råder over et godt greenscreenstudie og erfaringen med mange forskellige setups betyder, vi kan hurtigt kan stille med både et budget og teamet, der kan løfte opgaven.

Er du interesseret i at høre mere eller få et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os.