Cases

De lange kunderelationer er måske noget af det, der betyder allermest for os. Det giver både arbejdsglæde, inspiration og fornemmelsen af at kunne lave noget virkelig kvalificeret, når man får lov til at arbejde sammen over lang tid. Her er lidt om nogle af vores kunder og deres oplevelse af samarbejdet:

Universal Robots

En af verdens førende virksomheder inden for udvikling og produktion af robotter, som vi løser opgaver for på det globale plan. Vi holder os løbende ajour om virksomheden og dens aktiviteter, så vi har et klart billede af deres behov.

“Picturewise har været med fra begyndelsen af Universal Robots rejse, så de har opbygget en solid viden og fornemmelse for hvordan vi ønsker at kommunikere. De er meget proactive og iderige. Jeg har mange opgaver på mit bord, så det er rart at arbejde sammen med en leverandør som holder en op på de aftaler man indgår. På den måde får vi altid et tilfredsstillende produkt ud – til tiden.”

Maria Gravesen
Marketing manager
Universal Robots

Kreategen

Udvikler kreative strategier for ideer og koncepter – med vægt på at gøre det komplicerede forståeligt og kommunikerbart. Nogle af de virksomheder som har været forbi Kreategen er Merrild Kaffe, Silvan, Århus Kommune, Vestas, Struktøruddannelsen, Århus Stiftstidende, Café Noir, Elselskaberne, Senseo, Nuance, og Handshake/Muskelsvindfonden.

“Jeg glæder mig hver gang, jeg skal arbejde sammen med Picturewise. Jeg nyder den aldrig svigtende gensidige respekt, som altid er der, selv om tonen er utvungen og lige ud af posen. Vores samarbejde går mange år tilbage, og jeg er aldrig blevet skuffet. Jeg har heller aldrig oplevet problemer med hverken budgetter eller produktionsplaner. En aftale er en aftale. Min bedste oplevelse med Picturewise var da vi sammen arbejdede for Merrild og Douwe Egberts tyske brand manager, der kom med en vældig stor international ballast. Ved det første møde var hun noget overrasket over den uformelle tone, men der gik ikke lang tid før, hun officielt udnævnte os til sit “Dream Team”. Der er noget utrolig befriende ved et samarbejde, hvor man kan lægge alle kortene på bordet uden at frygte, at man bliver hverken tørret eller rundbarberet med en gang fordyrende filmteknisk swahili. Jo, jeg kan godt anbefale Picturewise.”

Henning Carlsen
Kreativ direktør
Kreategen

Ree Park Safari

Er en af landets bedste, største og smukkeste dyreparker, som vi har samarbejdet med siden den fik sit navn. (Det er i bogstaveligste forstand vildt, at vi har fået lov til at være en del af dens rivende udvikling og på tætteste hold lavet film med både dyr og menneskerne i Ree Park Safari) Vi har koncept og idéudviklet alle Ree Parks reklamefilm siden de begyndte at gå på TV.

”Vi har en god historisk relation og samarbejde. Mit første indtryk af dem var, at her en virksomhed som kunne dække alle facetter af det at lave en stærkt og flot fremstillet profil af vores virksomhed/attraktion. Picturewise er med helt fremme på udvikling og muligheder. Det bør være en styrke når/hvis noget udvikler sig til og føles som ikke bare et samarbejde, men et godt venskab. Gode venskaber kræver nemlig, at man tør sige sin uforbeholdne mening – også når det gør ondt, alternativt bør venskaber opløses. Der er altid god stemning og plads til crazyness, som aldrig er mere fjernt end det kunne gøres til virkelighed. Top flot produkt, fleksibilitet og super dedikerede medarbejdere.”

Jesper Stagegaard
Director General
Ree Park Safari