Om Picturewise Commercial

Reklamefilm, profilfilm, messefilm det er vores felt. Du har brug for et godt råd. Du har brug for ekspertise, der taler ud af posen. Du har brug for et budget og en produktionsaftale, der holder. Og du har i særlig grad brug for en samarbejdspartner, der kun har èn dagsorden. Nemlig, at din film sidder lige i skabet.
Du har lige beskrevet den forretningsidé og tilgang som har kendetegnet Picturewise i mere end 20 år.

Vil du vide mere?

Kernen i Picturewise har alle dage været Steen, Steen og Henrik med efternavnene Dongo, Linde og Laier. Tilsammen har vi en enorm erfaring med alt fra dokumentar- og spillefilm til corporate præsentationer og reklamefilm, der virkelig flytter varer og holdninger. Du kan roligt lade os stå for hele produktionen fra idé og storyboard til færdig film. Men vi har også kunder, der vælger at trække på én af vores spidskompetencer f.eks. editing, colorgrading , 3D animation, compositing, musik produktion, undervisning m.m

Valget er dit. Men du skal ikke træffe det før, vi har haft en dialog om alle de muligheder for brug af film, som stiller særlige krav til både kunde og produktionsselskab i dag. Det handler om biograf, TV, In-store, office displays og Web, og om at virke på smartphone, tablet og PC. Du vil hurtigt opdage, at dialogen med Picturewise foregår uden den jargon, som ellers godt kan præge filmbranchen. Vi har skam styr på både den allernyeste teknologi og hele den smarte terminologi. Men vi foretrækker den enkle og gennemskuelige samtale. Det tror vi nemlig på giver det bedste resultat.

Skal vi mødes?

Du er velkommen til at ringe og få en aftale. Vi gir kaffe og en snak om netop dine behov, budgetramme og muligheder.

Henrik Laier

Producer og Administrerende direktør

Jeg har beskæftiget mig med historier hele livet. Mit hjerte banker for kultur og spillefilm, en interesse jeg plejer flittigt i Picturewise FILM. Min rolle i Picturewise Commercial er som administrerende direktør og producer. Jeg er dygtig til at lytte og tænke i alternative løsninger.

Steen Linde

Fotograf, producer og colorgrader

Jeg lytter til menneskers historier og fortæller dem i billeder. Som fotograf er mine prioriteter at skabe tillid til hvem end der står på den anden side af kameraet og at få de rigtige billeder i hus. Hvorfor nysgerrighed, ro, humor og tålmodighed er nogle af mine kompetencer.

Steen Dongo

Instruktør, musiker/komponist og idémager

En historie kan fortælles på mange måder, og min opgave er at spejle din virkelighed og formidle det til film, om det drejer sig om et produkt, en person eller en virksomhed. Jeg kan få folk til at lege og se på tingene fra et nyt synspunkt. Jeg begyndte min karriere som musiker. Jeg mener stadig, at der er musik i alt – og alt er i musikken.